PÄIVYSTYS 24 h 050 597 6155 lahiputki@lahiputki.fi

Kattavaa kokonaispalvelua

Tarjoamme palvelua lähes kaikenlaisiin LVI-töihin kartoituksista valmiisiin suunnitelmiin ja toteutuksiin. Lisäksi meillä on monipuolinen ja moderni kalusto, pääkaupunkiseudun kattava logistiikka ja yli 20 huoltoautoa, joilla ehdimme nopeasti eri työkohteisiin.

Pidämme huolta järjestelmistäsi

Lähiputki Oy:n kattavasti varustellut huoltoautot ja osaava henkilökunta tarjoavat ratkaisun niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Asiakkainamme ovat yksityiset, kiinteistöjen omistajat, taloyhtiöt, isännöitsijätoimistot, vakuutusyhtiöt ja rakennusliikkeet. Suuri osa töistä tehdään vuosihuoltosopimuksin. Kun teet sopimuksen kanssamme, voit nukkua yösi rauhassa. Päivystämme läpi vuorokauden! Katso veloitusperusteet.

LVI-urakointia luotettavalla ammattitaidolla

Lähiputki Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus LVI-urakoista, peruskorjaustöistä ja linjasaneerauksista. Etenkin vanhojen ja haastavien arvokiinteistöjen perinteiset putkiremontit ovat erikoisosaamistamme. Niistä meillä on pitkä referenssiluettelo. Pirkanmaalla toimimme Lähiputki Tampere Oy:n nimellä myös uudiskohteissa. Kotimaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme myös kokonaisurakointia ilmanvaihto-, sähkö-, automaatio ja rakennustöille. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti ja huolehdimme siitä, että käytössämme ovat nykyaikaisin tekniikka ja tämän päivän laatuvaatimukset täyttävä osaaminen.

Kaikki tarvittava yhdeltä luukulta

Käytössämme on pääkaupunkiseudulla laaja putkipuolen tarvikevarasto, mikä takaa tuotteiden saatavuuden heti. Oli kyse sitten putkitöistä tai tarvikkeista, saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä luukulta!

Kartoitamme ja korjaamme kosteusvauriot huolella

LP-Vahinkosaneeraus Oy on Helsingissä, Lohjalla ja Hämeenlinnassa toimiva kosteusvaurioiden kartoittamiseen, kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut yritys. Märkätiloissa työskentely on luvanvaraista. Tekijöillä on oltava sertifiointi muun muassa vesieristysten tekemiselle, kosteus- ja homemittauksille, tulitöille sekä desinfioinnille. Tilatessasi urakoitsijaksi LP-Vahinkosaneerauksen, voit olla varma, että vaadittavat luvat löytyvät. Alan viimeistä tekniikkaa edustavat laitteet ja työvälineet ovat heti saatavissa omasta varastostamme.

Päivystys 24h

Putkityöt 24h

Pääkaupunkiseutu:
050 597 6155
Pirkanmaa:
044 725 5106

Kuivauspalvelut 24h

Pääkaupunkiseutu:
050 372 5373
Lohja:
050 340 9662
Hämeenlinna:
0500 759 460