PÄIVYSTYS 24 h 050 597 6155 lahiputki@lahiputki.fi

Laatua ja palvelua yli 50 vuoden ajan

Taattua ammattitaitoa

Palveluksessamme on yli 70 ammattilaista. Työnjohdollamme on FISE-pätevyydet ja meiltä löytyy KVV-luvat, kaukolämpö- ja kaukojäähdytys- sekä A-kaasuasennusoikeudet. Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti.

 

Kattavaa kokonaispalvelua

Tarjoamme palvelua lähes kaikenlaisiin LVI-töihin kartoituksista valmiisiin suunnitelmiin ja toteutuksiin. Lisäksi meillä on monipuolinen ja moderni kalusto, pääkaupunkiseudun kattava logistiikka ja yli 20 huoltoautoa, joilla ehdimme nopeasti eri työkohteisiin.

 

Vastuullista toimintaa

Meille myönnettiin RALA-pätevyys vuonna 2000 ensimmäisenä putkiliikkeenä Suomessa. Annamme töillemme YSE:n mukaiset takuut. Käytämme vain laadukkaimpia komponentteja ja dokumentoimme kaikki työmme.

 

Kustannustehokasta työskentelyä

Pyrimme mitoittamaan ja suunnittelemaan kaikki työmme kustannustehokkaasti ja joustavasti. Laaja oma tarvikevarastomme sekä oikeaoppinen ja tehokas työtapamme mahdollistavat kilpailukykyisen hinnoittelun, joka hyödyttää sekä meitä että asiakkaitamme.

 

Luotettavaa kumppanuutta

Olemme vakavarainen ja kannattava yritys, joten jatkuvuus on turvattu. Tehdessäsi sopimuksen kanssamme, voit olla varma että toimimme markkinoilla myös huomenna.

 

Aika meidät haastaa, arvomme pysyvät

Luotettavuus
Joustavuus
Ammattitaito
Kokonaisedullisuus